Alternativ energi​

​Solvarme

Hos BRDR. CLEMENT søger vi altid at tilbyde vores kunder de bedste og mest miljørigtige løsninger. Her bliver solvarme et stadigt vigtigere område, hvorfor vi har valgt at specialisere os i montering, installation og service af solvarmeanlæg.

Solvarmeanlægget består af solfangere udendørs med en varmtvandsbeholder inde i huset. Frostvæsken i solfangeren varmes op af solens stråler og pumpes herfra ud til varmtvandsbeholderen, hvor væsken afleverer sin varme og løber retur til solfangeren. I et enfamiliehus vil man typisk kunne spare op til 2.500 kr. årligt, og med en levetid på omkring 20 år for et anlæg er det en rigtig god investering. Kontakt Brdr. Clement for at høre nærmere om dine muligheder eller for at få et uforpligtende tilbud.

​Jordvarme

Brdr. Clement sætter solfangere op, så det passer til huset. Står du over for en ombygning eller tilbygning, kan solfangere med fordel tænkes ind i konstruktionen fra starten. Vi står til rådighed fra den første skitse, til anlægget er tilsluttet og fungerer. Et solvarmeanlæg er en miljøvenlig og fleksibel løsning. Det er en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, du har i huset.

Du kan også vælge et jordvarmeanlæg, der udnytter den oplagrede solenergi i jordens øverste lag. Uanset om du vælger sol- eller jordvarme, kan du spare op til 60 procent på din varmeregning, hvis du skifter fra naturgas, olie eller fjernvarme. Selv når det er overskyet, og dagene er korte, fungerer anlæggene. Du behøver med andre ord ikke bekymre dig om det danske vejr. Kontakt os for en vejledende samtale om mulighederne i sol- og jordvarmeanlæg.​

Pumper- Brugsvand & Varme

Brdr. Clement har et stort udvalg af brugsvandspumper, cirkulationspumper og centralvarmepumper. Med en moderne pumpeteknologi har du altid varmt vand i hanen og en effektiv opvarmning af hjemmet. I menuerne herunder kan du læse mere om de pumper, som vi anbefaler. Det er pumper fra de førende producenter, hvilket sikrer, at det altid er muligt at få reservedele, hvis der skulle opstå en skade på pumpen.

Kontakt os for mere information og et tilbud om levering og montering.

Få et uforpligtende tilbud her

Udfyld formularen med en god beskrivelse af opgaven som skal udføres, så vender vi tilbage med et gratis uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din garanti for den bedste service

Kontakt os

​Brdr Clement v/ Preben Clement

CVR-nummer: 77910115

​Tøndervej 84, 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

​Telefon: ​75 52 25 24

Mobil: ​21 42 25 24​

E-mail: vvs@clementvvs.dk

Brdr. Clement i Kolding løser alle former for opgaver inden for vvs-faget.

Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.