MG15+ - det naturlige valg

MG 15+ er det naturlige valg når effektiv og komfortabel forbrænding af biobrændsler ønskes.

Kedlen er en robust og kraftig biobrændselskedel i et elegant design, som er velegnet til flere forskellige biobrændsler – herunder træpiller, korn og andre såkaldte biogranulator.

MG 15+ er udstyret med en meget avanceret elektronisk og modulopbygget styring, der er forberedt for hele den brede vifte af tilbehør, som let kan eftermonteres på kedlen. Styringen sikrer, at kedlen modulerer ydelsen til husets aktuelle behov.

Der er flere muligheder for valg af magasinstørrelse og mulighed for at føde direkte ind fra et fjernlager via en ekstern snegl.

Kedlen leveres som standard med manuel rensning af røgrørene, automatisk tænding og automatisk rensning af forbrændingszonen (både for aske og slagge).
Kedlen er udstyret med en sugeventilator, hvilket medfører, at der er undertryk i kedlens forbrændingskammer, og dermed er der ikke risiko for røggener.
 
Send forespørgsel vedr. produkt: Scandtec

Få et uforpligtende tilbud her

Udfyld formularen med en god beskrivelse af opgaven som skal udføres, så vender vi tilbage med et gratis uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din garanti for den bedste service

Kontakt os

​Brdr Clement v/ Preben Clement

CVR-nummer: 77910115

​Tøndervej 84, 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

​Telefon: ​75 52 25 24

Mobil: ​21 42 25 24​

E-mail: vvs@clementvvs.dk

Brdr. Clement i Kolding løser alle former for opgaver inden for vvs-faget.

Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.