Radiatorer har også følelser

Hvis du tror, at det er ubetinget fedt at være radiator, kan du godt tro om igen. At være sat til vægs og hænge i al ubemærkethed virker nemlig både sårende og nedbrydende for selvtilliden. Hvis den så samtidig er udstyret med en gammeldags termostat, der er nusset i kroge og hulrum, og som sandsynligvis ikke længere fungerer optimalt, er den helt gal.

Derfor får du her et godt og gratis råd: Skænk dine radiatorer lidt opmærksomhed; det betaler sig.
I den forbindelse bør du rette din opmærksomhed på Danfoss X-tra Collection™, som er en serie designtermostater, der gør alle bedrøvede radiatorer glade igen, og som samtidig giver helt nyt liv til dit hjem. Danfoss X-tra Collection™ er hædret med iF 2005 prisen for industrielt design i særklasse og monteres på få minutter. Hvis dine gamle Danfoss ventiler ikke er over 20 år, er det ikke en gang nødvendigt at tappe vand af radiatorerne. Du kan vælge mellem 8 farver, f.eks. krom, hvid med krom, børstet stål og ”guld”.

Danfoss X-tra Collection™ fås hos din VVS-installatør.
Send forespørgsel vedr. produkt: Danfoss

Få et uforpligtende tilbud her

Udfyld formularen med en god beskrivelse af opgaven som skal udføres, så vender vi tilbage med et gratis uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din garanti for den bedste service

Kontakt os

​Brdr Clement v/ Preben Clement

CVR-nummer: 77910115

​Tøndervej 84, 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

​Telefon: ​75 52 25 24

Mobil: ​21 42 25 24​

E-mail: vvs@clementvvs.dk

Brdr. Clement i Kolding løser alle former for opgaver inden for vvs-faget.

Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.